Stažiranje u CRTI u sektori za finansije i administraciju

Stažiranje će trajati u periodu od najmanje četiri do najviše šest meseci. CRTA se obavezuje da će svim stažistima koji praksu obave na dogovoren način izdati važeću potvrdu o uspešno realizovanom stažiranju u CRTI.

CRTA je organizacija koja okuplja grupu аktivistа i novinаrа koji zаjedno sа grаđаnimа utiču nа povećаnje odgovornosti institucijа i jаvnih funkcionerа u našem društvu. Kao organizacija koja se bavi javnim poslom, želimo da svoje iskustvo podelimo i sa mladim ljudima željnim novih znanja i sticanja različitog iskustva. Pred Vama se nalazi poziv za sticanje novih znanja u oblasti kancelarijskog poslovanja. Finansije i administracija predstavljaju važan segment poslovanja u našoj organizaciji i tome se pristupa veoma odgovorno.

Stažiranje će trajati u periodu od najmanje četiri do najviše šest meseci.

CRTA se obavezuje da će svim stažistima koji praksu obave na dogovoren način izdati važeću potvrdu o uspešno realizovanom stažiranju u CRTA organizaciji i potencijalno dati preporuku za nove poslodavce.

Dobićete priliku da:

  • Steknete radno iskustvo i praktična znanja iz oblasti finansija i administracije.
  • Radite u timu sa kreativnim, dinamičnim ljudima i pratite najnovije trendove u kancelarijskom poslovanju.
  • Unapredite svoje organizacione veštine.

Uslovi prakse

  • Apsolventi ili postdiplomci Ekonomskog fakulteta i drugih srodnih fakulteta
  • Poznavanje rada na računaru (MS Office, internet, paint)
  • Engleski jezik

Kako se prijaviti:

Prijave sa biografijom i motivacionim pismom dostaviti najkasnije do 23. avgusta do 17 sati na [email protected], sa naznakom STAŽIRANJE Fin&Admin

Samo kandidati koji prođu uži izbor će biti kontaktirani.