Poziv za podnošenje predloga projekata – Grantovi za organizacije civilnog društva

 Poziv za podnošenje predloga projekata – Grantovi za organizacije civilnog društva

ICEDA vas sa zadovoljstvom obaveštava o otvaranju poziva za podnošenje predloga projekata organizacija civilnog društva za promociju Digitalne agende kroz prvi ciklus ciklusa malih grantova LOT 1: Dodeljivanje sredstava za osnivanje i funkcionisanje centara za podršku e-upravi, dodeljivanje 15 malih grantova OCD iz Albanije, Crne Gore, Severne Makedonije, Srbije i sa Kosova (oko 3 granta po zemlji), u iznosu od 13.000 do 17.000 EUR po grantu. Predviđeno trajanje projekata je 18 meseci.

Kompletan opis poziva, kao i obrasce za prijavu, možete naći na sledećim linkovima:

 

Call for proposals

Application Form

Timeframe of project implementation

Budget Form

 

Informativne sesije

On-line informativna sesija za potencijalne podnosioce predloga projekata biće organizovana od strane ICEDA partnera na projektu, u vidu vebinara u trajanju do jednog sata. Prva informativna sesija biće održana u svakoj od pet zemalja Zapadnog Balkana na lokalnim jezicima.

Za Republiku Srbiju sesija će se održati 10. septembra 2020. u 10:00 na platformi Zoom, sledeći link:
https://us02web.zoom.us/j/5300981479

Zapratite Facebook i Twitter stranu projekta za dodatne informacije.

Najčešća pitanja i odgovore sa informativne sesije održane 10.09. možete naći ovde.

Snimak informativne sesije pogledajte ovde.

 

Kako se prijaviti i poslati predlog projekta?

Podnosioci projekta kojima će biti potrebna dodatna objašnjenja ili informacije o pozivu za dostavljanje ponuda, pozivaju se da nas kontaktiraju na e-mail: [email protected] pre 15.09.2020 kako bi obezbedili odgovor pre krajnjeg roka za podnošenje predloga projekta.

Rok za prijavu: 30.09.2020 do 23:59 CET.

Predloge projekata je moguće poslati isključivo e-mailom na adresu [email protected]. Predlozi projekata moraju biti na engleskom jeziku.

Projekat “Increasing Civic Engagement in the Digital Agenda – ICEDA” je finansiran od strane Evropske unije a sprovode ga partneri na projektu: Metamorphosis FoundationOpen Data Kosovo (ODK), e-Government Academy (eGA), Center for Research, Transparency and Accountability – CRTALëvizja MJAFTNVM 35 MM.