Poziv za dostavljanje ponuda za pružanje usluga video produkcije

Crta logo Crta logo

 Uvod

Crta je nezavisna, neprofitna organizacija civilnog društva posvećena razvoju demokratske kulture i građanskog aktivizma. Misija Crte usmerena je na jačanje demokratske kulture u Srbiji, i osnaživanje građana da učestvuju u političkim procesima i aktivno zahtevaju odgovornost u radu institucija i predstavnika vlasti.

 

Cilj

U cilju podizanja svesti o učešću građana u demokratskim procesima, značaju slobodnih i fer izbora, kao i osnaživanja i motivisanja građana i civilnog društva da se angažuju i aktivno zahtevaju otvoreno, odgovorno i inkluzivno donošenje odluka, Crta realizuje kreativnu medijsku kampanju koja obuhvata video produkciju.

 


Usluga obuhvata:

Pretprodukciju, produkciju i postprodukciju promotivnog video spota (u trajanju do 40 /35 sekundi i jedne kraće verzije do 20 sekundi) za potrebe emitovanja na različitim televizijskim kanalima, kao i verzije promotivnog spota prema dostavljenom scenariju i specifikacijama u formatima za društvene mreže (5 integralni spot i 2 shorties).

Navedene usluge treba da obuhvataju: razvoj rediteljskog tretmana scenarija i izradu knjige snimanja, montažu slike i zvuka, produkciju elemenata animacije i specijalnih efekata, kolor korekciju, snimanje voice over-a, obradu zvuka, komponovanje originalne ili obezbeđivanje autorskih prava za korišćenje primenjene muzike, pakovanje finalnih formata za emitovanje i distribuciju.

 

 

Proces konkurisanja

Svi zainteresovani mogu dostaviti svoju ponudu na e-mail: [email protected], najkasnije do 26. avgusta 2022. godine.

 

Celokupan poziv možete pogledati ovde.