Podrži nas

Ima više načina na koji možete da podržite naš rad i postanete deo naše „proširene porodice“. Neizmerno smo zahvalni za svaki vid podrške.

zelim-da-volontiram

Želim da volontiram

Volontiranje je način da deo svog vremena uložite u interesu zajednice, ali i da istovremeno steknete važna iskustva, znanja i kontakte. Brižljivo negujemo i razvijamo odnose s volonterima, od kojih su mnogi postali i stalni članovi našeg tima. Organizujemo veliki broj raznovrsnih događaja koji mogu biti prilika za vaš volonterski doprinos i za početak našeg prijateljstva.

Ako želite da volontirate, prijavite se na e-mail [email protected] uz napomenu – prijava za volontiranje.

zelim-da-staziram

Želim da stažiram

CRTA je okruženje u kojem mlada osobe može stvoriti dobre osnove za razvoj karijere u raznim oblastima. Stažisti se uvažavaju kao ravnopravni članovi tima i ohrabruju da iznose ideje o tome kako vide dalji razvoj organizacije. Čak iako nemamo otvorene pozicije za stažiranje, razmotrićemo svaku prijavu i potrudićemo se da nađemo mesto za vas prvom prilikom.

Ukoliko ste zainteresovani za stažiranje, prijavite se putem formulara koji je dostupan ovde.

zelim-da-budem-deo-tima

Želim da budem deo stalnog tima

Naš tim okuplja profesionalce raznih profila: pravnike, politikologe, novinare, komunikologe… Bez obzira na konkretan posao kojim se bavimo, svi delimo iste vrednosti i želju da Srbija bude stabilna, funkcionalna demokratija.

Ako ste zainteresovani da postanete deo našeg tima, pratite konkurse koje raspisujemo ili nam pišite na e-mail [email protected] uz napomenu – zainteresovan/a za zaposlenje.

zelim-da-posmatram-izbore

Želim da posmatram izbore

CRTA organizuje posmatračke misije za izbore na nacionalnom i lokalnom nivou i to je jedna od naših najvažnijih i najzahtevnijih aktivnosti, koja zahteva honorarno angažovanje velikog broja obučenih posmatrača. Ukoliko ste zainteresovani da steknete neophodnu obuku i budete angažovani kao posmatrač izbora, prijavite se na ovom LINKU.