Pridruži nam se

Mi se borimo za demokratiju.

Borimo se za slobodne i poštene izbore, na kojima će svi građani moći da glasaju slobodno, bez pritisaka, po sopstvenoj savesti i na osnovu dobre informisanosti o raznovrsnoj političkoj ponudi.

Borimo se da  institucije budu efikasne u odbrani  jednakosti građana pred zakonom i nepovredivosti zakona pred bilo čijom samovoljom.

Pridružite nam se u odbrani demokratije!

zelim-da-posmatram-izbore

Želim da posmatram izbore

CRTA organizuje posmatračke misije za izbore na nacionalnom i lokalnom nivou i to je jedna od naših najvažnijih i najzahtevnijih aktivnosti, koja zahteva angažovanje velikog broja obučenih posmatrača. Ukoliko ste zainteresovani da steknete neophodnu obuku i budete angažovani kao posmatrač izbora, prijavite se na ovom LINKU.

Postoje i drugi načini kako možete da postanete član naše “proširene porodice”.

doniraj-ilu

Želim da doniram

Sve što radimo usmereno je na zaštitu interesa i prava građana. Hoćemo državu u kojoj smo svi jednaki pred zakonom i koja služi nama građanima, a ne sebičnim partijskim potrebama. Čak i ako je finansijski simbolična, vaša podrška nam je neprocenjivo važan znak poverenja, ali i značajan doprinos aktivnostima koje zahtevaju angažovanje ogromnog broja ljudi i ozbiljna ulaganja (posmatračke misije, na primer, uključuju više hiljada posmatrača).

Hvala vam na svakoj donaciji za naš rad.

zelim-da-staziram

Želim da stažiram

CRTA je okruženje u kojem mlada osobe može stvoriti dobre osnove za razvoj karijere u raznim oblastima. Stažisti se uvažavaju kao ravnopravni članovi tima i ohrabruju da iznose ideje o tome kako vide dalji razvoj organizacije. Čak iako nemamo otvorene pozicije za stažiranje, razmotrićemo svaku prijavu i potrudićemo se da nađemo mesto za vas prvom prilikom.

zelim-da-budem-deo-tima

Želim da budem deo stalnog tima

Naš tim okuplja profesionalce raznih profila: pravnike, politikologe, novinare, komunikologe… Bez obzira na konkretan posao kojim se bavimo, svi delimo iste vrednosti i želju da Srbija bude stabilna, funkcionalna demokratija.

Trenutno su otvoreni konkursi za:

  • poziciju finansijskog koordinatora/ koordinatorke (više detalja pogledajte ovde)
  • poziciju administrativnog asistenta / asistentkinje (više detalja pogledajte ovde)
  • poziciju finansijskog asistenta / asistentkinje (više detalja pogledajte ovde)

Ako trenutno niste sigurni na koji način biste voleli da nam se pridružite, možda za početak možemo da ostanemo u kontaktu i da vas informišemo o našim akcijama. Dovoljno je da nam ostavite vaš kontakt.

Neizmerno smo zahvalni za svaki vid podrške.

Vaša Crta