Podrži nas

Ima više načina na koji možete da podržite naš rad i postanete deo naše „proširene porodice“. Neizmerno smo zahvalni za svaki vid podrške.

doniraj-ilu

Želim da doniram

Sve što radimo usmereno je na zaštitu interesa i prava građana. Hoćemo državu u kojoj smo svi jednaki pred zakonom i koja služi nama građanima, a ne sebičnim partijskim potrebama. Čak i ako je finansijski simbolična, vaša podrška nam je neprocenjivo važan znak poverenja, ali i značajan doprinos aktivnostima koje zahtevaju angažovanje ogromnog broja ljudi i ozbiljna ulaganja (posmatračke misije, na primer, uključuju više hiljada posmatrača).

Hvala vam na svakoj donaciji za naš rad.

zelim-da-staziram

Želim da stažiram

CRTA je okruženje u kojem mlada osobe može stvoriti dobre osnove za razvoj karijere u raznim oblastima. Stažisti se uvažavaju kao ravnopravni članovi tima i ohrabruju da iznose ideje o tome kako vide dalji razvoj organizacije. Čak iako nemamo otvorene pozicije za stažiranje, razmotrićemo svaku prijavu i potrudićemo se da nađemo mesto za vas prvom prilikom.

Prijave za sledeći ciklus stažiranja ćemo primati od 1. februara 2023. godine.

zelim-da-budem-deo-tima

Želim da budem deo stalnog tima

Naš tim okuplja profesionalce raznih profila: pravnike, politikologe, novinare, komunikologe… Bez obzira na konkretan posao kojim se bavimo, svi delimo iste vrednosti i želju da Srbija bude stabilna, funkcionalna demokratija.

Ako ste zainteresovani da postanete deo našeg tima, pratite konkurse koje raspisujemo ili nam pišite na e-mail budideo@crta.rs uz napomenu – zainteresovan/a za zaposlenje.

zelim-da-posmatram-izbore

Želim da posmatram izbore

CRTA organizuje posmatračke misije za izbore na nacionalnom i lokalnom nivou i to je jedna od naših najvažnijih i najzahtevnijih aktivnosti, koja zahteva honorarno angažovanje velikog broja obučenih posmatrača. Ukoliko ste zainteresovani da steknete neophodnu obuku i budete angažovani kao posmatrač izbora, prijavite se na ovom LINKU.