Demokratiju ne smemo da uzmemo zdravo za gotovo. Odgovornost je na svima nama da je negujemo.

 Ako se slažeš, javi nam se jer postoje različite mogućnosti da budeš deo Crte.

Stažiranje

 

Naši stažisti su ravnopravni članovi CRTA tima. Od prvog dana stažiranja, vaše ideje za razvoj CRTE su dobrodošle. Stažiranje u CRTI moguće je u okviru nekoliko programskih celina: aktivističkom mediju Istinomeru, programu za otvorene institucije, u timu za eksterne komunikacije ili timu za finansije i administraciju. Iako trenutno nemamo otvorene pozicije za stražiranje, ohrabrujemo Vas da se ipak prijavite kako bismo Vas imali u vidu kada se otvori prilika za stažiranje. Uz prijavu nam dostavite i Vašu biografiju i motivaciono pismo na e-mail: [email protected] sa napomenom „Prijava za stažiranje“.

 

 

Posao

 

Ako želite da živite u društvu gde su građani slobodni i jednaki pred zakonom, gde institucije štite javni interes i gde su mediji nezavisni, a spremni ste da marljivo i predano radite da se te želje ostvare, CRTA vas poziva da se pridružite i budete deo tima. Pratite nas i budite u toku sa novootvorenim pozicijama. Možete nam pisati na [email protected]

 

Želim da pomognem svojim znanjem

 

Bavite se dizajnom, video produkcijom, animacijom ili su društvene mreže i online marketing ono u čemu ste najbolji? Izborno pravo je Vaša ekspertiza?  Sviđa Vam se ono što mi radimo i želite da deo svog vremena i znanja poklonite CRTI i na taj način doprineste borbi za demokratiju? Ako su odgovori na ova pitanja da, onda je potrebno samo da nam pišite na e-mail: [email protected] sa napomenom kako želite sa nama da sarađujete  i mi ćemo Vas kontaktirati.