Demokratiju ne smemo da uzmemo zdravo za gotovo. Odgovornost je na svima nama da je negujemo.

 Ako se slažeš, javi nam se jer postoje različite mogućnosti da budeš deo Crte.

Stažiranje

 

Naši stažisti su ravnopravni članovi CRTA tima. Od prvog dana stažiranja, vaše ideje za razvoj CRTE su dobrodošle. Stažiranje u CRTI moguće je u okviru nekoliko programskih celina: aktivističkom mediju Istinomeru, programu za otvorene institucije, u timu za eksterne komunikacije ili timu za finansije i administraciju. Iako trenutno nemamo otvorene pozicije za stražiranje, ohrabrujemo Vas da se ipak prijavite kako bismo Vas imali u vidu kada se otvori prilika za stažiranje. Uz prijavu nam dostavite i Vašu biografiju i motivaciono pismo na e-mail: [email protected] sa napomenom „Prijava za stažiranje“.

 

 

Posao

 

Naš tim okuplja ljude različitih eksertiza ali sa zajedničkim ciljem – da se borimo za demokratiju ali i da je branimo. Iako trenutno nemamo otvoren konkurs za posao, ohrabrujemo Vas da nam se ipak javite kako bismo Vas imali u vidu kada se otvori potreba za nekom novom pozicijom u timu. Uz prijavu nam dostavite i Vašu biografiju i motivaciono pismo na e-mail: [email protected] sa napomenom „Prijava za posao“.

Želim da pomognem svojim znanjem

 

Bavite se dizajnom, video produkcijom, animacijom ili su društvene mreže i online marketing ono u čemu ste najbolji? Izborno pravo je Vaša ekspertiza?  Sviđa Vam se ono što mi radimo i želite da deo svog vremena i znanja poklonite CRTI i na taj način doprineste borbi za demokratiju? Ako su odgovori na ova pitanja da, onda je potrebno samo da nam pišite na e-mail: [email protected] sa napomenom kako želite sa nama da sarađujete  i mi ćemo Vas kontaktirati.