CRTA na redovnoj godišnjoj konferenciji Personal Democratic Forum u Poljskoj

Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost je, i ove godine, predstavio svoj rad na godišnjoj konferenciji Personal Democratic Forum koja je održana 16-17. aprila u Varšavi.

Najveći evropski događaj posvećen demokratiji, novim tehnologijama i građanskom aktivizmu okupio je preko 300 učesnika iz preko 20 zemalja. Tema ovogodišnje konferencije, “My Country: Open, Digital, Civic”, imala je za cilj da istraži koliko su zemlje zakoračile u digitalno doba, fokusirajući se na načine u njihovom nastojanju da budu što otvorenije.

Dušan Jordović, menadžer za razvoj CRTA-e, naglasio je, tokom predstavljanja inicijativa Otvoreni parlament, Istinomer, Prati pare i Vodite računa da je za građane od izuzetnog značaja objavljivanje građanskih budžeta, podataka o javnim nabavkama i ugovora.

“Zašto je važno objavljivanje ovih podataka? Zbog građana, da mogu ove podatke da koriste.” istako je Jordović.

Sildenafil sicer ni vsemogočna učinkovina, pomaga pa okoli 1 odstotkom moških, ki imajo akutne težave z erekcijo. Za dodajanje izdelkov v seznam uporabi „v seznam“ ali ikona, ki se nahaja na vsaki strani z izdelkom kot tudi na seznamih izdelkov v posamezni kategoriji. Členu zakona o javnih uslužbencih, pa tudi po 1. Muira puama krepi fizično in duševno odpornost, pomaga ohranjati dobre spolne odnose, prispeva k ženskemu hormonskemu kliknite ravnovesju med menopavzo ter lajša simptome menopavze. Všečkaj nas tudi na facebook – u in instagramu.